Neem contact met ons op >
 

Vacature architect en tekenaar

Vacature architect en tekenaar

Vacature architect en vacature tekenaar

01 Architecten is een architectenbureau uit Nijverdal, gespecialiseerd in het ontwerpen van villa’s en andere woning-opgaven die door heel Nederland gebouwd worden. Met een team van 5 architecten werken we hard en enthousiast aan leuke en uitdagende ontwerpen. Deze worden door ons verder uitgewerkt voor de bouwaanvraag indiening en de prijsvorming met de aannemer. Om goed te ontwerpen zijn we creatief en zoeken we naar de beste oplossing. Om de kwaliteit van ons product te waarborgen werken we in vaste processtromen. Zo ontstaat er een stuurbaar proces, duidelijkheid voor de opdrachtgever, maar ook voor je zelf. En ‘binnen de kaders zijn de mogelijkheden even onbeperkt als buiten de kaders’.

We hebben momenteel een vacature voor bouwkundig architect en een vacature voor een bouwkundig tekenaar:

  • (eventueel aankomend) architect (HBO/WO)
  • Bouwkundig tekenaar (MBO/HBO)

Wie zoeken we?

We zoeken enthousiaste mensen die samen met ons willen werken aan mooie woningbouwprojecten. Omdat we een platte structuur hebben krijg je vrijwel alle facetten van het architectenbureau mee. We geloven in passie. Maar we geloven ook in normale kantoortijden. En we zijn er van overtuigd dat je het best uit de verf komt als jij doet waar je van houd. Als dat betekent dat je rol binnen ons bureau daarmee verschuift, dan kijken wij of we dit samen kunnen realiseren. Daarnaast werken we voor opdrachtgevers. Ons doel is om snel en goed te werken. Dat kan betekenen dat prioriteiten verschuiven, maar altijd met het doel de opdrachtgever zo goed mogelijk te bedienen. En de juiste informatie op het juiste moment in het proces aan te leveren.

Vacature architect

We denken in lange termijn. Daarom zoeken we naar een architect, maar kan het ook zijn dat je een aankomend architect bent. Als aankomend architect denken we aan een HBO-er die begonnen is/ komend jaar begint met de Academie van Bouwkunst. Of iemand die start/ bezig is met zijn BEP. Heb je al de titel van architect? Dan maken we graag kennis met jou! Enige jaren werkervaring is wenselijk (maar niet noodzakelijk). Een stevige bouwkundige basis in combinatie met creativiteit zijn een must.

Vacature tekenaar

Als tekenaar heb je een MBO of HBO opleiding en het liefst enige jaren relevante werkervaring. Het is niet nodig om een specifiek tekenprogramma te beheersen. Dit ontstaat gedurende het proces bij ons wel. Een stevige bouwkundige basis is belangrijker. Punctualiteit is goed, maar het moet zeker niet doorslaan. Binnen de processen van het kantoor vinden extra controles plaats waardoor het product een team-prestatie is. Het is wenselijk dat je in regio van Nijverdal woont.

Wat bieden we?

Wanneer je bij ons komt krijg je:

  • de kans je te ontplooien op de manier die het best bij jou past
  • goede begeleiding
  • fijne collega’s
  • salaris conform CAO
  • interessante projecten om aan te werken!

Neem contact op!

Als je geïnteresseerd bent kun je mailen of bellen naar info@01architecten.nl  We nemen dan contact met je op en nodigen je dan wellicht uit voor een gesprek. Dan kijken we of er een wederzijdse klik is.

Graag tot binnenkort!