Neem contact met ons op >
 

Een stoere villa in Blaricum

Witte villa met rieten kap en houten delen te Blaricum
jul 20 2016

Een stoere villa in Blaricum

01 Architecten in de media

Vanochtend las ik als eerst een artikel over een woning die ik heb ontworpen. En het stuk was lovend! Heel fijn om zo de dag te beginnen.

Nu vind ik deze stoere villa zelf ook erg fraai, maar het is ontzettend fijn dat andere partijen, uit eigen beweging een heel enthousiast verhaal vertellen over de door mij ontworpen stoere Nederlandse villa in het Gooi. Volgens hen is dit een pareltje in de straat is. Als u hier klikt kunt u het hele artikel op Homify lezen en begrijpt u wat ik bedoel.

Mocht u enthousiast zijn geworden over deze woning: RTL 4 heeft een tijdje geleden ook een reportage gewijd aan deze woning in hun woonprogramma droomvilla. Deze video reportage van deze nieuwbouw villa kunt u hier zien.

Nieuwbouwplannen?

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met 01 Architecten wanneer u bouwplannen heeft. We helpen u graag bij de realisatie van een woning die heel goed bij u past. En wellicht bent u nadat de woning staat net zo enthousiast als de schrijver van Homify en de opdrachtgever van deze rietgedekte villa.