Neem contact met ons op >
 

01 Architecten zoekt HBO stagiair en(aankomend) architect !

stageair architectenbureau overijssel
jun 11 2020

01 Architecten zoekt HBO stagiair en(aankomend) architect !

Vacature HBO stagiair bouwkunde

01 Architecten is een architectenbureau uit Nijverdal, gespecialiseerd in het ontwerpen van villa’s en andere woning-opgaven die door heel Nederland gebouwd worden. Met een team van 6 architecten werken we hard en enthousiast aan leuke en uitdagende ontwerpen. Deze worden door ons verder uitgewerkt voor de bouwaanvraag indiening en de prijsvorming met de aannemer.

We hebben voor de komende periode (september 2020- februari 2021) nog een vacature HBO stagiair bouwkunde open staan voor:

  • Aankomend architect
  • HBO stagiair(e) bouwkunde

Wie zoeken we?

We zoeken enthousiaste, ondernemende mensen die samen met ons willen werken aan mooie woningbouwprojecten. Omdat we een platte structuur hebben krijg je vrijwel alle facetten van het architectenbureau mee.

Zowel als aankomend architect als stagiair. Als aankomend architect denken we aan een HBO-er die begonnen is/ komend jaar begint met de Academie van Bouwkunst.

Als stagiair zit je bijvoorbeeld nu op Saxion in Enschede of Windesheim in Zwolle.

Wat bieden we?

Wanneer je bij ons stage loopt krijg je:

  • goede begeleiding
  • meer dan gemiddelde stagevergoeding
  • leuke collega’s
  • interessante projecten om aan te werken!

Neem contact op!

Als je geïnteresseerd bent kun je mailen naar info@01architecten.nl  We nemen dan contact met je op en nodigen je dan wellicht uit voor een gesprek. Dan kunnen we kijken of er een wederzijdse klik is. Ook zie je dan de andere medewerkers van het kantoor. Je kunt dan een goede inschatting maken of je een half jaar met ons wilt meedraaien.