Neem contact met ons op >
 

01 Architecten: architect van uw villa !

01 Architecten: architect van uw villa !

Een architect voor uw villa ?
Het zoeken van een architect voor uw nieuwe villa is geen alledaagse kost. Veel mensen bouwen slechts 1 keer in hun leven. Wanneer mensen de mogelijkheid hebben om een nieuwe woning te bouwen, weten ze vaak niet waar ze moeten beginnen. In de dagelijkse praktijk zie ik regelmatig mensen rechtstreeks naar een villabouwer gaan. De villabouwer zoekt in het beste geval een architect om uw villa te ontwerpen. Soms probeert de villabouwer de klant te binden met aanpassingen aan oude ontwerpen. Hoewel de aannemer u wil helpen, wil hij bovenal in een zo vroeg mogelijk stadium een aanneemovereenkomst sluiten. Of u zo een passend ontwerp voor uw villa krijgt is de vraag. Wanneer u naar een architect gaat voor uw nieuwe villa staat 1 ding voorop: uw wensen. Daarmee krijgt u de beste villa die past bij de plek!

01 Architecten helpt u verder!

Welke architect ontwerpt uw villa ?

Wanneer u een architect zoekt, zijn er meerdere dingen waar u rekening mee kunt houden.

–          Goed kunnen communiceren met de architect die uw villa gaat ontwerpen. Het ontwerpproces neemt immers snel een paar maand in beslag.

–          Een ervaren architect in villa ontwerp.

–          Een architect die maakt wat u mooi vind. De kans is dan namelijk groot dat de architect u wensen goed kan verwoorden.

Vraag uw architect naar referenties. Zo hoort u uit 1e hand wat de ervaringen zijn geweest met de architect, bij het ontwerp en de bouw van uw villa.

Wanneer de architect aan bovenstaande criteria voldoet is de kans groot op een succesvol traject om te komen tot uw nieuwe villa.

Hoe vind u de beste architect voor uw villa ?

Via internet, familie, collega’s en bekenden vinden de meeste mensen hun architect. De architect die uw villa mag gaan ontwerpen, leert u pas kennen wanneer u een afspraak maakt. U kunt bij een 1e gesprek direct weten dat u de juiste architect voor uw villa gevonden hebt. Maar het is niet ongebruikelijk om meerdere architecten te bezoeken.

Nieuwsgierig geworden of 01 Architecten de architect is die uw villa gaat ontwerpen? Klik hier om vrijblijvend kennis te maken. Voor een kennismakingsgesprek bent u van harte welkom in Nijverdal. Desgewenst kom ik bij u langs.

Graag tot binnenkort!