Neem contact met ons op >
 

Moderne nieuwbouw woning te Nijverdal

Moderne nieuwbouw woning te Nijverdal

Moderne nieuwbouw woning opgeleverd

Deze sfeervolle moderne nieuwbouw woning te Nijverdal met klassieke en moderne elementen is recentelijk opgeleverd aan De Ruiterweg in Nijverdal. De woning heeft een mooie brede opzet met een schitterende ligging en een mooie royale achtertuin. De woning heeft een basis van een rustige kap (zadeldak) met op de hoeken schoorstenen. Deze schoorstenen zorgen er voor dat de woning, die niet zo hoog is, toch hoger overkomt.

Klassieke architectuur modern gemaakt

Daarnaast is dit een klassiek element in het ontwerp. De entree is op een moderne manier vormgegeven door middel van een zinken kader. De vormgeving met kaders komt aan de voorzijde terug in de hoekramen. Aan de achterzijde is er een uitbouw van zink. Hierdoor ontstaat een strak en gebalanceerd beeld. De woning is gemetseld in een fraaie grijs bruine steen in dikformaat. Dit is een formaat met een grotere hoogte dan in Nederland gebruikelijk. Hierdoor krijgt de woning zijn eigen karakter. De minimalistische goot en de vlakke dakpannen sluiten naadloos op de vormgeving aan, waardoor er een woning ontstaat die duidelijk van nu is en daarnaast ook duidelijk refereert aan een Engels landhuis.

Heeft u ook nieuwbouwplannen en denkt u aan een modern-klassieke woning, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de architect.