Neem contact met ons op >
 

Moderne villa met riet en metalen dak dmv landgoedregeling in het buitengebied

moderne villa dak metaal riet

Moderne villa met riet en metalen dak dmv landgoedregeling in het buitengebied

modern landhuis met riet

Deze moderne villa met metalen dak en riet wordt gerealiseerd via een landgoedregeling. Hierdoor ontstaat een verfrissende combinatie van materialen en vormgeving

Beeldkwaliteit van de landgoedregeling

Landgoedregelingen maken nieuwbouw in het buitengebied mogelijk. In dit geval is het een heel bijzonder buitengebied, omdat het zich in een bosrijke omgeving bevind. De woning moet zich daarnaast voegen naar een woning waarvan al eerder de bouwaanvraag is ingediend. In het beeldkwaliteitsplan staat dat de ontwerpen samenhangend moeten zijn.

moderne landgoedwoning met bijgebouw

Moderne villa met metalen dak

De woning had oorspronkelijk geen metalen dak. De opdrachtgevers vonden dit echter wel een interessante optie om zodoende samenhang te creëren. Daarnaast zijn onder invloed van gesprekken met de welstand ook aanpassingen gedaan aan de plaatsing van bijgebouwen. Deze adviezen hebben de moderne villa met metalen dak meer ruimte gegeven op het perceel. De aanpassingen in de plattegrond hiervoor zijn zorgvuldig ingepast en sluiten nu weer goed aan bij de wensen van de opdrachtgevers.

Bouwen in het buitengebied

Wilt u ook bouwen in het buitengebied? Of denkt u aan een Rood voor Rood nieuwbouw woning? Dan bent u bij 01Architecten aan het juiste adres. 

Neem direct contact met ons op via de telefoon (0548-851022) of mail ons architectenbureau zodat we u ook aan een prachtige woning kunnen helpen.