Neem contact met ons op >
 

Een moderne woning met een sfeervolle uitstraling in Blaricum

moderne woningen aan het water Blaricummermeent

Een moderne woning met een sfeervolle uitstraling in Blaricum

Zoekt u een moderne woning die toch een sfeervolle uitstraling heeft? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in dit nieuwbouwplan wat binnenkort in de wijk Blaricummermeent in Blaricum gerealiseerd gaat worden.

Kant en klaar in een moderne woning

U kunt zelf bouwen. Maar u kunt ook kiezen voor een woning die al ontworpen is. Dat laatste is mogelijk in de nieuwbouwwijk Blaricummermeent. In plan Beaufort verrijzen 29 woningen. Voor een groot deel hebben we als architectenbureau hiervoor de woningen mogen ontwerpen. Aangezien de verkoop 14 april start vinden we het leuk hierbij stil te staan.

De woningen die gerealiseerd worden hebben geen aansluiting op het gas. Ze worden allemaal voorzien van een warmtepompinstallatie die gekoppeld is aan een leidingnet waardoor op lage temperatuur water wordt gedistribueerd. Door de afkoppeling van het aardgasnet is deze wijk modern en toekomstbestendig.

Modern en Gooisch klassieke bouw gecombineerd

De uitstraling van de woningen is onmiskenbaar Gooisch klassiek. De woningen worden zowel met dakpannen als met riet uitgevoerd. Er zijn woningen die een gebogen ronde kap hebben en er zijn woningen die een geknikte daklijn hebben. Ook wordt er gespeeld met de materialisatie van de gevels. Deze zijn in verschillende kleuren baksteen, maar hier en daar ook in wit stucwerk.

rijwoning met riet op het dak

Fraaie rijwoning met riet op het dak

Deze fraaie rijwoning heeft een symmetrische basis met een asymmetrische gevelinvulling. Hierdoor wordt de woning spannend en oogt het geheel als 1 villa. De getoogde rondlopende kap geeft de woning extra uitstraling en is daarnaast heel effectief voor de ruimte op de verdieping.

ronde kap 2 onder 1 kap woning, witte accenten

Statige 2 onder 1 kap woning met dakpannen

Deze 2 onder 1 kap woning bied veel ruimte en heeft een interessante vormgeving. Met gedekte kleurstelling ontstaat er ingetogen statigheid. De witte kozijnen van de woning op de begane grond contrasteren mooi met de donkere houten planken en de fraaie handvorm bakstenen. Ook hier is gekozen voor een kap de in de nok verder naar buiten loopt, waardoor de woning net wat breder oogt.

2 onder 1 kap woning, ronde kap

Sfeervolle 2 onder 1 kap woning met riet

De 2 onder 1 kap woningen hebben allemaal een andere uitstraling. Doordat in deze variant riet op het dak is toegepast en er een witte gevel en witte schoorstenen worden gecombineerd met zwart hout, ontstaat er een heel prettig en chique beeld. Een woning die extravert en uitgesproken is.

vrijstaande woning met ronde kap

Smaakvolle vrijstaande villa

De vrijstaande woningen worden uitgevoerd met dakpannen en in riet. Hierbij zijn de dakvlakken heel bewust zoveel mogelijk intact gelaten. Hier krijgt de moderne woning een fraaie robuuste kap. De kappen bieden veel ruimte op de verdieping en geven de woning daarnaast natuurlijk een sfeervolle uitstraling.

Op de site van Beaufort Blaricum kunt u uw interesse achterlaten. Vanaf volgende week (14 april) start de verkoop.

Mocht u niet in dit plan willen wonen maar toch in deze sfeer een moderne nieuwbouwwoning willen realiseren,  dan kunt u contact opnemen met ons architectenbureau. Wij helpen u graag verder!