Neem contact met ons op >
 

Nieuwbouw villa met riet, veranda en donker eikenhout te Beuningen

Villa met riet en eikenhouten accenten regio Nijmegen

Nieuwbouw villa met riet, veranda en donker eikenhout te Beuningen

Deze statige nieuwbouw villa te Beuningen is ontworpen voor een fraaie locatie (Gelderland). Op de plek waar een oude woning stond verrijst een fraaie villa. De bestaande woning is gesloopt en alleen de contouren van het bijgebouw zijn gehandhaafd vanwege de logische plaatsing en hergebruik van de wanden, vloer en verdiepingsvloer.

villa pannen met accent Nijmegen

Opzet van de nieuwbouw villa te Beuningen

De woning heeft een mooie stevige kap met riet. De kap is uitgesproken en komt bij de nok verder naar buiten. De rustige hoofdvorm bestaat uit een onderzijde die wit gestuct wordt. Op de verdieping bevind zich zwart eikenhouten aftimmering. De woning is speels opgezet met een veranda in de massa en een extra veranda die rechtstreeks vanuit de woonkeuken bereikbaar is. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde zijn accenten haaks op de woning geplaatst. Deze accenten worden ook met riet afgedekt, maar hebben een veel transparanter karakter en zorgen zo voor een speels afwisselend beeld.

 

 

Neem vrijblijvend contact op als u  zoekt naar een nieuwbouw villa (al dan niet met een rieten kap) zodat 01 Architecten uw droomwoning kan vormgeven.