Neem contact met ons op >
 

Prijsvraag nieuwbouw hofwoningen en vrijstaande woningen te Laren (NH)

okt 13 2022

Prijsvraag nieuwbouw hofwoningen en vrijstaande woningen te Laren (NH)

Nieuwbouw Laren

Recentelijk hebben we meegedaan met een prijsvraag voor een nieuwbouw locatie in aan de Blaricummertollaan in Laren. De Realisatie uit Almere was als ontwikkelaar bij dit plan betrokken. Als landschappelijk bureau was Haver Droeze betrokken. Gezamelijk hebben we met veel enthousiasme en plezier een heel fraai plan gemaakt. Op het gemeentehuis van Laren (BEL combinatie) hebben we onderstaande plannen gepresenteerd.

nieuwbouw projectbouw prijsvraag Laren BEL

Best beoordeelde plan

We zijn er best trots op: Onze ontwerpen zijn als best beoordeeld op beeldkwaliteit. Ook de landschappelijke kwaliteit  werd erg goed beoordeeld. De hoogste score in beeldkwaliteit resulteerde in relatie tot de bieding van de ontwikkelaar op de grond helaas niet tot de winst van het plan.

hofwoningen nieuwbouw architect knarrenhof seniorenhof moderne-vrijstaande-woning-lamellen-schoorsteen-laren-nieuwbouw

Prijsvraag grondgebonden woningen voor ontwikkelende partijen

01Architecten heeft een ruime ervaring in het ontwerpen van prijsvraag winnende ontwerpen voor ontwikkelaars. Hoewel we maar incidenteel meedoen met prijsvragen zien we dat we regelmatig als beste boven komen drijven.  In concurrentie met andere architectenbureaus/ ontwikkelaars hebben we plannen gewonnen in onder andere de Blaricummermeent, Hoogeveen, Zuidwolde en Ens.

Bent u op zoek naar een architect? Neem dan contact op met ons architectenbureau.