Neem contact met ons op >
 

Smaakvolle villa in ’t Gooi

villa blaricum nieuwbouw architect

Smaakvolle villa in ’t Gooi

Deze smaakvolle villa in ’t Gooi komt in Blaricum. Hoewel we nog volop bezig zijn met de planvorming ligt de richting van de vorm vast.

Hoofdopzet van de woning

De woning komt op een mooi breed perceel. Hierdoor is er ruimte om de woning in de breedte te plaatsen. Aan de linker en de rechterzijde komen 2 vleugels. Hierdoor ontstaat een besloten achtergebied en een fraaie knusse opzet.

Ervaring met luxe villa’s

We hebben royale ervaring met het bouwen van luxe villa’s. Soms besteed de landelijke media hier ook aandacht aan. Zo ook RTL 4. In deze korte film van een royale villa in Blaricum wordt een luxe villa fraai in beeld gebracht.

Stijlvolle achtergevel met hoogteverschil

Deze  smaakvolle villa in ’t Gooi komt op een perceel te liggen wat zowel aan de voor als aan de achterzijde afloopt. Hierdoor ontstaat er een heel fraaie mogelijkheid om dit hoogteverschil te benutten. In de kelder is ook een leefruimte bedacht die door het aflopende maaiveld echt contact heeft met de buitenruimte.

Bestemmingsplanregels in Blaricum

De bestemmingsplanregels in de villagebieden van Blaricum zijn bijzonder expliciet en complex. Hierin zijn niet alleen de bouwvlakken, maar ook de maatvoering van de daglichtopeningen, de maat van de breedte en de hoogte van de dakkapellen en zo nog veel andere aspecten vastgelegd. Doordat we verschillend woningen hebben gerealiseerd hebben we overzicht in wat kan en wat geen kans van slagen heeft. 

Nieuwbouwen met een architect

Wilt u ook nieuwbouwen? Bouwen met een architect levert meerwaarde en vergroot uw woonkwaliteit. En daarmee de kwaliteit die u dagelijks ervaart! Neem contact met onze architect op. Hij kan u laten zien wat er allemaal bij u mogelijk is!