Neem contact met ons op >
 

Nieuwbouw gestart van speelse wit gestucte nieuwbouw villa in Ommen

Nieuwbouw gestart van speelse wit gestucte nieuwbouw villa in Ommen

Ontwerp voor nieuwbouw villa in Ommen

Deze schitterende nieuwbouw villa in Ommen is ontworpen in de mooie nieuwbouw wijk De Vlierlanden in Ommen. Het ontwerp is heel specifiek afgestemd op het perceel en de wensen van de klant. Hierdoor is er een fraaie speels volume ontstaan. De basis voor het ontwerp zijn verspringende massa’s die samen een fraai geheel vormen. De volumes zijn wit met een donkere dakpan. Door de verspringingen ontstaat er een fraai geheel waardoor mooie zichtlijnen ontstaan. De entree heeft 2 bouwlagen en ligt verdiept, waardoor de massa herkenbaar overkomt en er een logische hiërarchie ontstaat.

 

achterzijde nieuwbouw villa Ommen pannen wit stucwerk

Indeling van de villa

Aan de voorzijde bevind zich onder de luifel de entree die toegang bied aan een royale hal met vide. De werkkamer is vanaf de hal te bereiken, evenals de grote woonkamer en de met deuren afgescheiden woonkeuken. Zowel de woonkamer als woonkeuken grenzen aan een grote veranda. De woonkamer en woonkeuken blijven wel licht doordat ze ook van andere kanten rechtstreeks daglicht binnen krijgen.

voorzijde nieuwbouw villa ommen donkere pannen wit stucwerk

Heeft u ook plannen om nieuw te bouwen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een gesprek met de architect

Ook kunt u andere schetsen bekijken van vrijstaande villa’s of gerealiseerde nieuwbouw villa’s om te zien wat 01 Architecten voor u kan betekenen.