Neem contact met ons op >
 

Statige villa met koloniale uitstraling

Statige villa met koloniale uitstraling

 

Al weer bijna een jaar geleden werd deze statige witte villa opgeleverd in het Overgooi in Almere. De villa doet denken aan koloniale villa’s door de gedetailleerde extra hoge veranda over de volledige breedte aan de achterzijde.

Hoogte

De uitstraling van de villa wordt krachtiger door de extra hoogte die de begane grond heeft gekregen. Er is gespeeld met de hoogtes. Waarbij de hoogte van de ruimtes aansluit bij het gebruik. Het plafond in de woonkeuken ligt op ruim 3 meter. Daarmee is het de grootste en hoogste ruimte. Alle woonvertrekken zijn rondom deze centraal gelegen woonkeuken met kookeiland gelegen. De overige vertrekken hebben een plafondhoogte van ca 2,8 meter. Alleen ter plaatse van de entree is het plafond hoger; achter de dubbele voordeur bevind zich een royale vide die aansluit bij de uitstraling van de woning.

Wilt u ook een villa bouwen? En wordt u geïnspireerd door dit of een ander ontwerp op de site? Neem dan vrijblijvend contact met de architect op voor een kennismakingsgesprek.