Neem contact met ons op >
 

Verbouw sfeervolle jaren 30 villa te Nijverdal

verbouw jaren 30 villa te Nijverdal in klassieke sfeer

Verbouw sfeervolle jaren 30 villa te Nijverdal

Fraaie verbouw van een jaren 30 villa te Nijverdal

Deze verbouwde dertiger jaren villa heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan. Toch ziet het eindresultaat eruit alsof het er al lang staat. Daardoor oogt de uitbouw prettig en vanzelfsprekend. Wij vinden dat het bij een verbouwing over gaat de wensen van u als klant zo natuurlijk te integreren alsof de verbouwing ook in de jaren 30 plaatst had kunnen vinden.

De woning had een uitbouw met een aantal bergfuncties. Deze waren ongeisoleerd. Daarnaast was de woning gedateerd en hokkerig en voldeed deze niet meer aan het comfort wat tegenwoordig gangbaar is. Door de verbouwing is de indeling van de woning behoorlijk gewijzigd. Daardoor is er een fraaie royale woonkeuken aan de tuinzijde komen te liggen en zijn de bergfuncties in de tuin en naar de erfgrens verplaatst. De woonkeuken heeft zo een mooi uitzicht op de royale tuin en heeft rechtstreeks toegang naar de naastgelegen veranda. Deze veranda is ook vanuit de woonkamer bereikbaar.

Extra ruimte

Door de wijziging van de indeling is er ook extra maat vrijgespeeld aan de voorzijde van de woning. Er is bewust gekozen om niet meer ruimtes toe te gaan voegen. Hierdoor is de woonkamer een stuk royaler geworden en ontstaat er weer een gezonde overmaat. De woonkamer die aan de voorzijde zit heeft via de veranda nu ook contact met de tuin waardoor een heel prettige plek ontstaat.

Hieronder ziet u de oude situatie.

Bestaande situatie jaren 30 villa te Nijverdal

Oude uitstraling jaren 30 villa te Nijverdal

Wil u ook een afspraak om te praten met 01 Architecten over uw nieuwbouw of verbouw plannen? Ook kunt u inspiratie opdoen bij gerealiseerde beelden van verbouwingen.