Neem contact met ons op >
 

Schetsen van woningen en villa’s

Schetsen van woningen en villa’s

De 1e woning en villa schetsen door de architect zijn ontzettend belangrijk! Het is de vormgeving van uw eigen idee. En het geeft een heel duidelijke richting hoe uw nieuwe (t)huis eruit kan komen te zien.

Schetsontwerp door de architect

Nadat we uw wensen hebben doorgenomen starten we altijd met het maken van schetsen voor uw nieuwe woning of villa. Een verfijnde versie van de schetsen die we maken komt ook in het boek te zitten. Dit boek presenteren we aan u binnen 2 weken na het eerste gesprek. Vrijwel alle schetsen die u op deze pagina ziet zijn het resultaat van deze gesprekken.

Aanpassingen van het schetsontwerp

We luisteren goed. En zijn gewend om vanuit uw referentiebeelden en het 1e gesprek wat we hebben te destilleren wat uw wensen zijn. Het komt daarom regelmatig voor dat er nauwelijks aanpassingen zijn.

Ondanks dat kan het goed zijn om enkele alternatieve keuzes tegen het licht te houden. Moeten er luiken worden toegepast? Of juist niet? En is de combinatie tussen licht en donker ook op een andere manier interessant te maken? Wilt u riet of toch dakpannen? Dergelijke vragen kunnen zorgen voor alternatieve schetsen.

Van schets naar villa

Wanneer de woning en villa schetsen op tafel liggen begint het proces. Bouwen is als een reis, waarbij het doel steeds duidelijker en verfijnder wordt. We werken van grof naar fijn, zodat er voor u overzicht blijft. Het stappenplan bij de architect geeft u een indruk hoe u van schets naar villa komt.

En vergeet ook niet hoe de gerealiseerde nieuwbouw woningen eruit zien! De schetsen zijn fraai, maar het resultaat is een echt plaatje!

Mogen wij uw woning of villa schetsen?

We hebben passie voor ons werk, veel ervaring en werken snel en creatief. We willen u graag helpen aan uw nieuwe (t)huis en zelf een prachtig plaatje neerzetten. Veel tevreden opdrachtgevers gingen u voor. Dat is te zien aan de reviews bij ons op de site, maar zeker ook op Google. Het geeft ons veel voldoening om te lezen hoe enthousiast mensen na realisatie van hun droomwoning zijn. En het geeft u wellicht het juiste gevoel om eens kennis te maken met ons!