Neem contact met ons op >
 

Statig rietgedekt landhuis

Statig rietgedekt landhuis

Dit is een klassiek rietgedekt landhuis in optima forma! De villa heeft een imposante verschijningsvorm. Door de toepassing van de roedes en de verschillende ornamenten ontstaat er een sfeervol en elegant geheel.

 

Rietgedekt landhuis met 2 gezichten

De villa heeft aan de voorzijde een stoer accent, waardoor de entree duidelijk leesbaar is. Aan de achterzijde is dit accent ingetogen vormgegeven in de vorm van een rietgedekte veranda waarboven zich een balkon bevind. In de achtergevel zijn het vooral de horizontale doorlopende lijnen die opvallen.

Tuin en woning vormen 1 geheel

De woning gaat naadloos over in de tuin. De veranda is een beschutte ruimte die in verbinding staat met de leefkeuken. Naast de veranda is de loungeset geplaatst, zodat er ook zitgelegenheid in de zon is. De woning heeft robuuste kolommen, die de achtergevel extra karakter

 

Klassiek landhuis met 2 voorgevels

Dit klassiek rietgedekte landhuis staat op de hoek van 2 wegen. Het kijkt aan de entreezijde uit over de landerijen. De linker zijgevel is verfraaid met een ronding. Deze ronding maakt een fraaie erker in de woonkamer. Op de verdieping ontstaat er een knusse ronde zit in de kinderkamer. Door deze vormgeving ziet de woning er niet alleen fraai uit, maar is het ook een heel prettig bewoonbare en lichte woning.

Sfeervolle combinaties

Het bijgebouw is rietgedekt uitgevoerd. Om een dubbele carport mogelijk te maken is er een vergunningvrije aanbouw toegepast. De vormgeving hiervan sluit naadloos aan bij de vormgeving van de villa, zodat er een fraai samenhangend geheel gevormd wordt.

Zelf bouwen in Gelderland?

Wij begrijpen dat de meeste particuliere opdrachtgevers voor de 1e keer bouwen. En misschien maar 1 keer in hun leven. Daarom communiceren we alle stappen zorgvuldig en werken van grof naar fijn. Op die manier is de hoeveelheid informatie voor u als opdrachtgever het best te verwerken en doorlopen we soepel het bouwproces. Hierdoor wordt het bouwproces door menig opdrachtgever als heel prettig ervaren. We maken ontwerpen door heel Nederland, ondanks dat ons hoofdkantoor in Twente ligt.

Wil u ook en klassiek rietgedekt landhuis? Kijk dan naar ervaringen van particuliere opdrachtgevers. Of neem direct contact op met ons architectenbureau, zodat we u ook kunnen helpen met de vormgeving van uw droomhuis!

statig klassiek rietgedekt landhuis