Neem contact met ons op >
 

Nieuwbouw architect in Ugchelen (Apeldoorn)

nieuwbouw in Ugchelen, ontworpen door 01architecten

Nieuwbouw architect in Ugchelen (Apeldoorn)

Nieuwbouw architect Ugchelen

Zoekt u een architect en denkt u aan nieuwbouw in Ugchelen? Dan bent u bij 01Architecten aan het juiste adres! We hebben veel ervaring in het ontwerpen en begeleiden van particuliere opdrachtgever. Ook hebben we veel woningen gerealiseerd in Ugchelen en de gemeente Apeldoorn..

Bent u in het bezit van een reservering voor een van de fraaie kavels aan de Ugchelseweg of Brouwersmolenweg? Of  denkt u aan sloop-nieuwbouw op een andere locatie in Ugchelen, Apeldoorn of Beekbergen? Wij helpen u graag verder. Er zijn u al veel opdrachtgevers voor gegaan. Als architect gaan wij dus graag met u in gesprek over uw toekomstige nieuwbouw woning of villa! We beginnen met een oriënterend gesprek, met een schets als gevolg en werken deze in stappen verder uit naar een te realiseren ontwerp in het fraaie Ugchelen.

nieuwbouw in Ugchelen, ontworpen door 01architecten

Nieuwbouw villa in Ugchelen-buiten (november ’23 in aanbouw)

Gerealiseerde woningen in Ugchelen

Bovenstaand ontwerp wordt momenteel gebouwd in Ugchelen-buiten. Ook heeft Dennis Kemper van 01Architecten tal van andere villa’s ontworpen in De Veldekster in Ugchelen. Hieronder staan er een aantal weergegeven.

nieuwbouw villa riet klassiek veldekster in Ugchelen te Gelderland

Klassieke rietgedekte villa in Veldekster in Ugchelen

 

strakke rietgedekte villa met schuine kap in Veldekster Ugchelen

Moderne villa met schuine kap in Veldekster Ugchelen

 

 

nieuwbouw villa met dakpannen en een fraai accent gebouwd in Ugchelen Apeldoorn

Nieuwbouw villa met dakpannen en een fraai accent gebouwd in Ugchelen Apeldoorn

Nieuwbouw locaties

nieuwbouw architecten Ugchelseweg Apeldoorn

Via deze link https://www.apeldoorn.nl/actueel/kavels-en-panden-apeldoorn/woningbouwkavels/ugchelseweg vindt u meer informatie over deze kavels.

Ugchelen – Ugchelseweg

Op de (op het moment van schrijven) gereserveerde kavels, gelegen aan de Ugchelseweg, kunnen 2 vrijstaande woningen worden gebouwd. De kavels liggen op korte afstand van het gezellige centrum van Ugchelen, waardoor belangrijke voorzieningen op loopafstand zijn.  01Architcten is specialist is nieuwbouw in  Ugchelen en omgeving. Ugchelen is de ideale combinatie van de levendigheid van een dorp en het gevoel van buitenaf wonen in het groen. De bereikbaarheid is gunstig, de uitvalswegen A1/A50 zijn binnen enkele minuten met de auto te bereiken en het centrum van Apeldoorn is ongeveer op 15 minuten fietsafstand.

nieuwbouw brouwersmolenweg ugchelen

Via deze link https://www.funda.nl/koop/ugchelen/bouwgrond-42124113-brouwersmolenweg/ vindt u meer informatie over deze kavels.

Ugchelen – Brouwersmolenweg

De Brouwersmolenweg ligt aan de rand van het dorp in een zeer groene omgeving. Beide kavels zijn ruim en hebben een fraaie ligging. Je hebt hier garantie op mooi groen en ruim wonen, want dit deel van de Brouwersmolenweg is door de gemeente Apeldoorn aangewezen als prominent gebied met een hoge omgevingskwaliteit. Deze beide kavels zijn op dit moment nog te koop.

Zelf nieuwbouwen?

Wilt u nieuwbouwen? maak dan een vrijblijvende kennismakingsafspraak met 1 van onze architecten. We helpen u graag verder.