Neem contact met ons op >
 

Nieuwbouw Dalmeden, Stromen

moderne villa Leusden riet

Nieuwbouw Dalmeden, Stromen

In Hengelo is in Dalmeden in het deelgebied Stromen recentelijk weer een gronduitgifte geweest. Een aantal royale kavels zijn in de verkoop gekomen. Deze kavels bieden de mogelijkheid om uw woonwensen te realiseren

Bouwen naar uw wens

Als architect staan we klaar om uw wens vorm te geven. Dat kan op heel veel verschillende manieren; heel modern, maar ook heel klassiek

Wij luisteren naar uw wens en maken daar een fraai en passend ontwerp bij wat bij u aansluit. Na een gesprek van ongeveer 1,5 uur gaan we aan de slag en maken we een situatietekening, gevelaanzichten, plattegronden, een doorsnede en perspectieven. 

Recentelijk opgeleverde villa in Dalmeden

Een paar maand geleden is onderstaande villa opgeleverd in Dalmeden. Weer een stapje naar een mooiere, completere woonwijk. De familie is momenteel bezig met de inrichting van de woning en de tuin, waarna de wijk wéér een stukje mooier is.

Moderne nieuwbouw villa Dalmeden Stromen

Blije opdrachtgevers

Gezien de enthousiaste reacties van opdrachtgevers die u voorgingen, luisteren we goed en zijn we creatief om u te verrassen met een ontwerp wat naadloos bij u aansluit. Daarnaast is ons architectenbureau specialist in het maken van ontwerpen voor particulieren. We kunnen u goed begeleiden in het ontwerpproces en er samen met u voor zorgen dat u een schitterende woning krijgt.

Neem contact op met onze architecten en ervaar de meerwaarde van 01Architecten.