Neem contact met ons op >
 

Nieuwbouw op De Lichtenberg te Amersfoort

Nieuwbouw_jaren 30 dakpannen
jul 08 2019

Nieuwbouw op De Lichtenberg te Amersfoort

Bent u van plan uw droomwoning te realiseren op de Lichtenberg in Amersfoort en zoekt u hiervoor een geschikte architect, dan bent u bij 01 Architecten aan het juiste adres! Wij zetten ons voor de volle 100 procent in om voor u een ontwerp te maken voor uw nieuwbouw woning. Hierbij staan uw wensen en eisen in combinatie met de exclusieve locatie centraal. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw droomhuis aan de geldende duurzaamheidseisen voldoet.

De Lichtenberg Amersfoort

Karakteristiek wonen in een bosrijke omgeving

Het ontwerpen van uw droomwoning op De Lichtenberg in Amersfoort vraagt om de nodige expertise. De bijzondere ligging op het hoogste punt van Amersfoort, in een bosrijke omgeving te midden van karakteristieke villa’s, vraagt om de nodige ervaring. 01 Architecten beschikt over deze ervaring! Verspreid over het land hebben wij een ruime hoeveelheid luxe en exclusieve droomwoningen ontworpen welke omringd worden door groen. Zie ook beelden van gerealiseerde nieuwbouw woningen. Door een juiste wisselwerking tussen de omgeving en uw toekomstige droomwoning ontstaat uiteindelijk het beste resultaat.

 

De klant staat centraal

Bij 01 Architecten werken we klantgericht, uw wensen en eisen voor uw toekomstige nieuwbouw woning staan centraal. Of u uw woning een karakteristieke uitstraling wilt geven of juist de grenzen wilt opzoeken van wat mogelijk is binnen de kaders van De Lichtenberg, voor beide uitgangspunten hebben wij voldoende kennis en kunde in huis. Binnen de door U gestelde kaders denken we graag met U mee over een goede en verrassende indeling waarbij we rekening houden met de unieke locatie. Een eventueel hoogteverschil op uw kavel zien wij hierbij als een kans in plaats van een obstakel. Het uiteindelijke doel is om voor U uw droomwoning te ontwerpen waarbij U optimaal van zowel uw woning als de unieke locatie kunt en zult genieten. Eerdere opdrachtgevers gingen u voor: lees hoe ze over ons architectenbureau denken.

 

Comfortabel wonen in een duurzame woning

Uiteraard wilt U niet alleen nu, maar ook in de toekomst kunnen blijven genieten van uw droomwoning op De Lichtenberg. Om deze reden vinden wij het belangrijk om uw woning op een duurzame wijze te ontwerpen zodat U in de toekomst geen grote aanpassingen meer door hoeft te voeren. Wij denken dan ook graag met U mee over de toepassing van de benodigde installatietechnieken om aan de geldende duurzaamheidseisen te voldoen. Door hier tijdens het ontwerpproces rekening mee te houden, zoeken we naar een gebalanceerd evenwicht tussen het ontwerp van uw droomhuis en een comfortabele manier van wonen.

Daarnaast is het mogelijk om al in een vroeg stadium na te denken over een flexibel gebruik van de plattegrond zodat uw droomwoning levensloopbestendig wordt.

Neem contact op met 01 Architecten, zodat we u een stap dichter bij uw droomwoning kunnen brengen!