Neem contact met ons op >
 

Nieuwbouw rietgedekte villa aan het water

nieuwbouw villa water riet veranda modern
okt 28 2022

Nieuwbouw rietgedekte villa aan het water

Dichtbij Amsterdam wordt binnenkort de bouwaanvraag ingediend van deze moderne nieuwbouw villa met riet aan het water.

Sfeervolle brede villa

De woning heeft een sfeervolle, heldere uitstraling. De woning heeft een noklijn evenwijdig aan de weg, waardoor de breedte van de woning volledig ervaren wordt. Links en rechts van de hoofdbouw worden vergunning vrije bouwwerken geplaatst, waardoor het volume als geheel speelser en royaler overkomt.

villa accent hout riet

Voorgevel met accent

De voorgevel is breed en heeft ter plaatse van de voordeur een fris vertikaal accent. Links en rechts van de deur lopen de eiken kolommen tot aan de kap, zodat de maat van de dubbele deuren ook naar boven toe wordt doorgezet. Het glas in dit accent zorgt voor veel licht in de daarachter gelegen vide.

Moderne materialisering

01Architecten ontwerpt zowel klassiek als moderne villa’s. Veelal is de detaillering en materialisatie bepalend voor de uitstraling. In dit geval is er een strakke metalen nokafdekking bedacht. Dit materiaal komt terug bij de dakkapellen en de veranda. De houtkleurige accenten zorgen, samen met het riet, voor een warme uitstraling. De lamellen tussen de kolommen, boven de entree, accentueren de eigentijdse insteek die gekozen is.

Nieuwe woning ontwerpen

Bent u van plan om een nieuwe woning te bouwen? Dan bent u bij 01Architecten aan het juiste adres! Mail ons op info@01architecten of vul het contactformulier in, zodat 1 van onze architecten u binnenkort kan helpen met uw eigen fraaie nieuwbouw woning.