Neem contact met ons op >
 

Uw eigen villa bouwen in Almere!

Villa Frank Lloyd Wright stijl wit stucwerk eikenhout accent
apr 14 2020

Uw eigen villa bouwen in Almere!

Wilt u uw eigen villa bouwen in Almere? In de omgeving van Almere zijn nu 3 locaties waar nog meerdere prachtige kavels beschikbaar zijn. Bij 01Architecten staan wij voor u klaar om op één van deze kavels een villa te bouwen die voldoet aan al uw wensen.

Daarom hebben voor u drie van deze locaties op rij gezet:

  1. Landgoed Overgooi in Almere haven
  2. Vogelhorst in Almere Hout
  3. Nobelhorst in Almere Hout

In dit artikel vind u meer informatie over deze locaties en hoe 01Architecten u kan helpen om al uw eigen villa te realiseren.

1. Landgoed Overgooi

Aan het Gooimeer ligt de meest exclusieve villawijk van Almere. Dit is Landgoed Overgooi.
Het is een landgoed middenin een groen polderlandschap, door bos omlijst, aan de overkant van ‘t Gooi. Deze klassiek-moderne wijk heeft brede lanen, rustige woonstraten, statige bomen en riante kavels van 1.500 – 5000 m2. Er staan grote, zelfgebouwde villa’s, onder architectuur gebouwd. 01Architecten heeft voor deze wijk een fraaie statige villa mogen ontwerpen.

Wilt u hier uw eigen villa bouwen in Almere Overgooi, dan helpen wij u graag verder.
Neem contact op met 1 van onze architecten en laat u adviseren.

Meer informatie over Landgoed Overgooi.

Uw eigen villa bouwen in Almere op Landgoed Overgooi
Landgoed Overgooi te Almere

2. Villawijk Vogelhorst

In Vogelhorst is de verkoop van zelfbouwkavels en nieuwbouwhuizen al volop bezig. Dit project is begonnen aan fase 2 met 33 nieuwe beschikbare kavels. Dit nieuwe deel van de villawijk ligt op een prachtige plek tussen de uitgestrekte velden en het bestaand bos. Deze nieuwbouw wijk bestaat uit groene lanen en korte woonstraten die deze wijk een dorps karakter geven. De wijk wordt omarmd door waterpartijen met een meertje als middelpunt. Door deze opzet is het fraai wonen in dit gebied.

Klinkt dit als de perfecte plek voor uw eigen villa?  Neem dan contact met ons op. We helpen u graag uw nieuwbouw woning te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over Vogelhorst.

Uw eigen villa bouwen in Almere in de Villawijk Vogelhorst
Villawijk Vogelhorst te Almere

3. Nobelhorst

In Nobelhorst wordt druk gebouwd. Inmiddels zijn er in Nobelhorst zo’n 600 inwoners en ruim 20 ondernemingen (maatschappelijk en commercieel). De verschillende buurtjes bieden uiteindelijk ruimte aan 4.000 woningen, waarvan een derde voor zelfbouw. Er zijn kavels in verschillende maten en smaken. Deze zijn er voor vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen, variërend van 151 tot 580 m2. Daarom loont het de moeite om eens te kijken of uw woning hier gerealiseerd kan worden.

Is Nobelhorst de plek voor uw droomwoning? Neem dan contact met ons architectenbureau op. We kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn, zodat uw nieuwe woning vorm kan krijgen.

Meer informatie over Nobelhorst.

Uw eigen villa bouwen in Almere te Nobelhorst
Nobelhorst te Almere

Uw eigen villa bouwen in Almere

01Architecten is bekend met het ontwerpen van villa’s in de omgeving van Almere. Wij hebben voor uw inspiratie hier een aantal gerealiseerde villa’s op een rij gezet.

Uw eigen villa bouwen in Almere Overgooi
Statige nieuwbouw villa te Overgooi Almere

Statige villa

We hebben in de villawijk Overgooi in Almere Haven deze statige witte villa mogen ontwerpen. Doordat de gevels van de woning zijn afgewerkt met wit stucwerk en kozijnen donker zijn, ontstaat er een helder contrast. Samen met de donkere dakpannen ontstaat er een fris en helder beeld. In het raamwerk van de kozijnen zijn kruisroedes aangebracht die de villa een klassieke uitstraling geven. De villa is voorzien van een ruime veranda gericht op de grote tuin.

Vanwege de symmetrische basis ontstaat er een rustig beeld. Op het eerste oog lijkt de woning dan ook symmetrisch, maar in de onderbouw is er de vrijheid genomen om hiervan af te wijken. Vandaar dat het beeld ondanks de grote mate van symmetrie niet statisch overkomt. 

Amerikaansestijl_FrankLloydWright_Gevelisolatie_Stucwerk_Eikenhout_01Architecten
Uw eigen villa in Amerikaanse stijl

Villa in Amerikaanse stijl

Deze moderne villa is ontworpen in een Amerikaanse stijl. De architectuur is geïnspireerd op de vormgeving van de Amerikaanse architect Frank Loyd Wright. Dit is duidelijk zichtbaar in de horizontale lijnen in de gevel, de grote overstekende dakvlakken en flauwe helling van het dak. De hoge verticale ramen, met accenten van eikenhouten kolommen, wisselen de horizontale lijnen in het gevelbeeld af. In combinatie met het witte stucwerk geeft dit deze villa een moderne uitstraling.

Uw eigen villa in Frank Loyd Wright stijl
Uw eigen villa in Frank Loyd Wright stijl

Meer informatie

Wilt u meer weten over 01Architecten? We nemen uw plannen graag persoonlijk met u door. Neem ook een kijkje bij onze gerealiseerde nieuwbouw woningen en villa’s of bel ons op 0548-851022.

Graag tot ziens.